L’Assemblea

 

Qui pot venir?

Tota la militància de JEV, ja que hi teniu dret a veu i vot. Tothom qui vingui cal que s’inscrigui al formulari d’aquest enllaç.

On?

L’Assemblea se celebrarà a Santa Coloma de Gramanet.
Podeu trobar el mapa amb els diferents espais de l’assemblea aquí.

Quan?

El divendres 26 i dissabte 27 d’octubre, des de les 16.30h de la tarda de divendres fins a les 18.30h de dissabte. Podeu consultar l’horari actualitzat amb tot el que farem durant el cap de setmana aquí.

Quant costa?

Una aportació voluntària de 25 euros per persona, que inclouen: àpats, materials i espais de treball, des del sopar de divendres fins al dinar de dissabte. Aquesta aportació no cobreix tot el cost de l’Assemblea, que és més elevat, però ens ajuda a finançar-la en part.

En tot cas, si algú no pot pagar-los, que es posi en contacte amb nosaltres, ja que no deixarà de venir per aquest motiu. Podeu fer l’ingrés al número de compte de “La Caixa” ES95 2100 3005 4222 0042 3382, amb el concepte “Assemblea+Nom i Cognoms”

Què farem?

L’Assemblea Nacional és el màxim òrgan de decisió de l’organització. És convocada pel Consell Nacional cada dos anys i està formada per totes les persones militants de l’organització.

Les seves funcions són:
– Debatre i aprovar la línia política de l’organització. Enguany a partir d’un document polític “Teixim una Europa social des del municipalisme” i un altre d’organitzatiu sobre confluències “Creixem Transformant”. Ho podeu consultar aquí.
– Escollir la Coordinació Nacional, que enguany es renova.
– Escollir l’Equip Coordinador Nacional.

 

Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la vostra coordinació territorial o local de JEV, o ens podeu contactar a l’oficina al 933105850 o a jev@joves.cat