JEV i AJ defensen el dret a decidir-ho tot a la Porxada de Granollers

El 18 de novembre Joves d’Esquerra Verda del Vallès Oriental, juntament amb Alternativa Jove, va sortir a la Plaça de la Porxada de Granollers a defensar el dret a decidir-ho tot. Sota la consigna “… i tu, què vols decidir?”, es va plantar una urna durant tota la tarda, on els granollerins i les granollerines van escriure en paperetes una clara aposta per decidir una Catalunya lliure de retallades, de desnonaments i d’injustícia social. L’acció a la Porxada va comptar amb la presència d’Anna Rovira, co-coordinadora de Joves d’Esquerra Verda, i de Jordi Manils, president d’ICV del Vallès Oriental. El coordinador comarcal de JEV, Marc Collado, va fer èmfasi en que “cal aturar l’apropiació del país per part de Convergència i Unió. Avui hem sortit a la Porxada malgrat la pluja per defensar una alternativa al dret a decidir limitat i curt de mires de CiU, proposant un dret a decidir que trenqui amb la democràcia limitada i avanci cap a que els ciutadans i les ciutadanes puguin votar més enllà de cada 4 anys, i tinguin tot el dret a decidir no tan sols la forma d’Estat sota la qual volen viure sinó també les polítiques socials que els afecten”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.