JEV de Sant Boi renova la seva coordinació local

Després d’una reunió local, el passat 3 de desembre, Joves d’Esquerra Verda Sant Boi va aprovar per unanimitat la nova coordinació de l’agrupació local. Daniel Martínez deixa el càrrec per passar a militar a ICV Sant Boi i agafa el relleu Julià Gotzens, qui formarà coordinació conjuntament amb Aida Oliver. En paraules de l’excoordinador, “la incorporació del Julià, juntament amb l’Aida, manté el criteri de paritat i permet donar un llarg i bon recorregut a aquesta coordinació, ja que comptem amb dos persones molt joves però amb una gran capacitat per dur a terme els projectes i reptes que a JEV Sant Boi portem desenvolupant al llarg d’aquests anys”. Des de la nova coordinació es vol donar continuïtat a les activitats que es venen fent i que estan donant bons resultats, així com prioritzar la presència en els àmbits on es mouen els joves. “Treballarem conjuntament amb instituts, casals i associacions de joves per tal d’apropar la política al teixit juvenil de la ciutat”, comenta el nou coordinador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.