JEV participa a la 50a Assemblea del CJB

El passat dissabte el Consell de la Joventut de Barcelona va celebrar la 50ª Assemblea General Ordinària. Ho va fer a Cant Batlló, un espai referent de les lluites veïnals i l’empoderament ciutadà. A l’Assemblea es va renovar gran part del secretariat, on JEV hi segueix sent present a través de la Laura Cañadas, i Maria Hernàndez de l’Associació Sinvergüenza va agafar el relleu d’Albert Claret en la presidència del CJB. Joves d’Esquerra Verda va participar a l’Assemblea en la que es van aprovar 7 resolucions, una d’elles presentades per JEV i que portava per títol “No al TTIP”, i en la que es mostrava el rebuig al TTIP per suposar una pèrdua de democràcia i transparència per cedir el poder a les multinacionals (la podeu llegiraquí). En aquest sentit, també es va aprovar una resolució i un decàleg de 30 propostes agrupades en 10 eixos per tal de situar les problemàtiques de la joventut en ple debat polític.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.