Joves Ecosocialistes celebra el primer Consell Nacional de l’any

El passat dia 20 de febrer Joves Ecosocialistes va celebrar el seu primer Consell Nacional de l’any a la seu de Catalunya en Comú. Un any que s’espera que sigui clau per l’organització ecosocialista, on es vol fer l’altaveu de la gent jove dels comuns de cada poble i ciutat del país.

Per aquest motiu l’organització va reforçar l’Equip Coordinador Nacional amb les incorporacions de l’Anna Gómez, l’Alvaro Alejandro i la Marina Rodríguez. A més el Consell Nacional també es va reforçar amb diferents incorporacions de Mylena Ferreira, Alberto Cáffaro, Natalia Britcha, Joan Roca, Bruna Lira, Dani Aranda, Alba Llatjós, Víctor Delgado i Pol Molina.

Durant el Consell Nacional es van exposar els diferents projectes que es farien durant l’any, que próximament es començaran a veure els primers resultats. Es va presentar el balanç econòmic del 2021 i el pressupost del 2022. A més a més es van aprovar 3 resolucions diferents i es va presentar la campanya preparada pel pròxim 8 de març, dia de la dona treballadora.

Les tres resolucions presentades son:

També es va aprovar el balanç econòmic del pròxim any