Birres en Comú amb el David Cid

El passat 19 de juny, després del Consell Nacional de Joves Ecosocialistes, la militància de l’entitat va parlar de forma distesa a l’espai social de Barcelona en Comú amb el David Cid,  Diputat i Portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya.

A través d’aquest espai el David Cid va explicar la seva entrada i experiència al món polític juvenil, tot destacant quin va ser el seu trajecte a Joves i els millors i pitjors moments del seu pas com a membre. També va comentar com va ser l’experiència d’entrar al Parlament de Catalunya i quins han sigut els millors i pitjors moments que ha viscut en aquest àmbit, tan políticament com personalment.

També es va parlar extensament de l’actualitat social i política, tot destacant els principals reptes, victòries i estratègies a seguir per tal d’aconseguir que l’esquerra transformadora s’erigeixi en un espai veritablement transformador.

Aquesta sessió ha estat un espai de debat i reflexió per conèixer la política institucional d’una forma amable i propera, útil per a l’entitat en termes de relacions i estratègia.