Aportació Econòmica

La Trobada d’Estiu és possible gràcies a la subvenció que rebem del Parlament Europeu a través del grup dels Green-ALE. Hi ha però un nombre limitat places subvencionades, que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Així doncs, si pots assumir el cost total de la teva plaça deixaràs places lliures per qui no tingui aquesta oportunitat 🙂 En tot cas, els diners mai són un problema per participar a JEV, així que nmoïnis! Si tens qualsevol dubte o problema pots posar-te en contacte amb nosaltres a jev@joves.cat.

QUINA ÉS L’APORTACIÓ ECONÒMICA DE LA TROBADA?

L’aportació econòmica per participar inclou totes les despeses de la trobada (viatge, dinars, estada, copa, etc.). Per participar teniu per tant tres opcions: pagar la plaça subvencionada, pagar una quantitat menor o res, o pagar el cost total de la plaça.

El preu de la plaça subvencionada és de 30€ si fas el pagament fins el 30 de juny i de 40€ a partir de l’1 de juliol. En canvi, el cost total de la trobada és de 100€.

Si demanes una plaça subvencionada t’informarem el més aviat possible si se t’ha concedit.

COM FER EL PAGAMENT?

L’ingrés cal que el feu en el següent número de compte amb el mateix nom i cognom amb el que heu omplert el formulari d’inscripció i trobada (Exemple: “Nom i Cognom Trobada”).

IBAN del compte per fer l’ingrés: ES95 2100 3005 4222 0042 3382

També pots fer-la presencialment a la seu nacional de Joves d’Esquerra Verda (c/ Armengol, 2-8, baixos, Barcelona).

IMPORTANT! Per confirmar la teva inscripció és necessari que hagis fet el pagament i que enviïs el comprovant a jev@joves.cat indicant el teu nom i cognoms.

Si no pots assumir l’aportació econòmica posat si us plau en contacte amb nosaltres a jev@joves.cat perqùe ho puguem tenir en compte i confirmar la teva inscripció sense problemes 🙂