Milita!

Som la joventut que lluita pel canvi des de l’esquerra, l’ecosocialisme, el feminisme, la igualtat, l’ecologisme, l’altermundisme, la solidaritat, el catalanisme i el republicanisme.

Les nostres idees

Busquem la transformació de la realitat i, per això, treballem pel canvi social, polític i econòmic.

La gent jove hem de crear nous marcs de debat, proposta i participació; accions transformadores per posar al centre del debat allò que és realment important per a les persones.

Les nostres lluites

Lluitem per una societat de persones iguals en drets, lliures i diversos. Contra les retallades i els retrocessos socials.

Lluitem per eradicar la precarietat i l’exili juvenil, per dotar-nos d’un present i un futur amb oportunitats i  per trobar resposta a les nostres necessitats i reivindicacions com a col·lectiu.

Qui som

Som l’espai de la gent jove d’esquerres i inconformista que creiem que és possible i necessari transformar la societat arreu.

Una organització política juvenil, social, cultura i laica, corresponsable amb el projecte polític de Catalunya en Comú.

Què fem

Participem a moviments socials, associacions i plataformes diverses, a tots els nivells, i ens comprometem amb totes aquelles lluites que creiem justes.

Treballem al carrer per enfortir i teixir aliances que ens permetin guanyar les institucions, i ho fem perquè els i les joves tenim moltes coses a dir i a fer. I, quants més siguem, més fàcil i enriquidor serà fer front a tot allò que no ens agrada.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Gènere

Política de privadesa