Clam unànime contra les retallades de Rajoy

Joves d’Esquerra Verda-JEV reclama al president espanyol que “convoqui un referèndum sobre el memoràndum o que dimiteixi” Joves d’Esquerra Verda-JEV va participar ahir amb àmplies delegacions a les diverses manifestacions que es van dur a terme arreu de Catalunya per oposar-se a les retallades del govern de l’estat. A Barcelona, l’organització juvenil va denunciar les polítiques de retallades de tots els ministeris caricaturitzant els ministres com a “manstisores”. Així doncs, es va criticar l’impediment d’accedir a la sanitat pública a qui no hagi cotitzat, la retallada de drets i la repressió o la pujada de taxes universitàries, entre d’altres. La coordinadora nacional, Anna Rovira, va recordar que “hi ha alternativa a aquestes polítiques” i que “si no saben garantir els drets de la ciutadania han de plegar”. En el mateix sentit es va manifestar el coordinador nacional, Pau Planelles, qui va reclamar al president del govern que “convoqui un referèndum o que dimiteixi”, ja que no es van presentar a les eleccions amb aquestes propostes. Segons la coordinació nacional, “Joves d’Esquerra Verda surt al carrer per mostrar el rebuig a les polítiques d’ajustos que comporten patiment a les persones però també per denunciar que a Catalunya CiU no només les aplica sinó que les ha estat demanant”. “Rebutgem també unes mesures injustes i inútils que trenquen la cohesió social i ens enfonsen més en la crisi econòmica”, segons Planelles. Anna Rovira va afegir que “les polítiques de CiU i del PP que castiguen als sectors més vulnerables de la societat i, a sobre, tampoc serveixen per reduir el dèficit ni el deute”. “Estem aquí contra la dictadura dels mercats”, van concloure referint-se també al president de la Generalitat, Artur Mas, com “l’alumne més avantatjat en aquesta dictadura dels mercats”. Finalment, la coordinació nacional va assegurar que “encara que utilitzin l’estiu per escanyar més els drets de la ciutadania Joves d’Esquerra Verda farà front a totes les retallades i imposicions antidemocràtiques dels governs estatal i català”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.