JEV viatja a Alemanya per intercanviar experiències per combatre la crisi

Una delegació de Joves d’Esquerra Verda ha viatjat aquesta setmana a a Baden-Würtenberg (Alemanya) on ha conegut experiències per combatre la crisi de la mà de Els Verds alemanys, que governen el länd. La coordinadora nacional, Anna Rovira, ha destacat “la necessitat de posar fi a les polítiques d’austeritat ja que ofeguen l’economia i les persones”. Rovira, que ha assistit a les diverses activitats amb la regidora del Prat de Llobregat i responsable de municipalisme de JEV, Anna Rovira, i la regidora de Santa Coloma, Alexandra Sevilla, ha posat de com exemple el länd de Baden-Würtenberg, governat pels Verds, i que té un model de creixement basat en les energies renovables i la mobilitat sostenible per sortir de la crisi econòmica. La delegació catalana, que comptava amb diputats i diputades d’ICV, a més d’algunes entitats, s’ha reunit amb la ministra d’Estat de Baden Würtenberg, Silke Krebs, i participarà en diferents tallers relacionats amb el model econòmic basat en una economia verda com a resposta a la crisi. Segons la coordinadora nacional “L’intercanvi dels polítics verds de la regió alemanya i de Catalunya té com a objectiu establir contactes i compartir experiències que serveixin per combatre la crisi econòmica”. “On altres proposen retallades i austeritat nosaltres proposem experiències com aquestes per sortir de la crisi cohesionats socialment i amb unes ciutats ambientalment sostenibles”, ha sentenciat Rovira. “Tornem a Catalunya amb més força per denunciar Rajoy i Mas i el seu ofegament de la ciutadania”, ha conclòs.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *