JEV valora “molt positivament” la visita a Alemanya d’intercanvi amb el Partit Verd

Joves d’Esquerra Verda-JEV valora molt positivament la seva participació aquesta setmana a nes jornades d’intercanvi amb el Partit Verd Alemany. La delegació estava formada per Anna Rovira, coordinadora Nacional de l’organització; Anna Martín, Regidora de Joventut d’El Prat de Llobregat i responsable de municipalisme a JEV; i Alexandra Sevilla, tegidora de Medi Ambient de Santa Coloma de Gramenet, i ha viatjat juntament amb altres persones d’Iniciativa per Catalunya Verds i representants de la societat civil catalana. L’organització juvenil valora molt positivament l’intercanvi d’experiències amb polítiques de joventut, medi ambient, gènere i sortides a la crisi, especialment aquelles relacionades amb el món local, tal i com han considerat les regidores Anna Martín i Alexandra Sevilla. Per altra banda, l’organització política juvenil, qui s’ha trobat amb representats de la joventut dels verds de Baden-Württemberg, ha compartit impressions sobre les polítiques necessàries per a sortir de la crisi i també per combatre l’atur juvenil. Anna Rovira, coordinadora nacional, ha declarat que “és necessari frenar les polítiques d’austeritat perquè ofeguen l’economia i la gent, especialment al jovent” i ha remarcat que és imprescindible trobar aliats a la resta de la Unió Europea.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *