JEV assisteix al lliurament de nous carnets de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics

El coordinador nacional, Pau Planelles, ha encapçalat aquest dissabte al matí la delegació de l’organització política juvenil a l’acte de lliurament de nous carnets de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme. Planelles ha destacat la necessitat de col.laboració entre la generació que ens va portar les llibertats democràtiques i la generació que lluitem per recuperar els drets esmicolats pel neoliberalisme imperant. L’acte, amb un centenar de persones, la majoria lluitadors i lluitadores antifranquistes d’avançada edat, ha servit per parlar del rol dels mitjans públics de comunicació en la recuperació de la memòria històrica i la rehabilitació de les víctimes, a més d’un lliurament simbòlic de carnets a nous associats i noves associades i un brindis final per haver aconseguit que el Govern de CIU mantingui la seu del Memorial al centre de la ciutat de Barcelona i no el relegui a Montjuïc. Planelles ha pogut intercanviar impressions sobre l’actualitat social i política amb persones com Enric Pubill, president de l’Associació, o Lluís martí Bielsa, secretari, a qui ha qualificat d’herois i heroïnes que van pagar amb al vida les llibertats que avui la dreta es carrega per esclavitzar-nos a mans dels

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *