Joves d’Esquerra Verda considera una victòria de la societat civil la no instal·lació d’Eurovegas a Catalunya

Uns dies després que Las Vegas Sands Corporation anunciés la seva intenció d’instal·lar Eurovegas a la Comunitat de Madrid, la Plataforma Aturem Eurovegas va organitzar una jornada reivindicativa el passat dissabte. Sota el lema “Eurovegas, ni aquí ni enlloc”, la jornada va començar amb una marxa reivindicativa pel Parc Agrari, que va incloure un acte per a mostrar la solidaritat amb la societat civil madrilenya contrària al macroprojecte i reafirmar la voluntat de la Plataforma en seguir lluitant en la defensa del Delta del Llobregat. La marxa va tenir tres punts d’inici (a Cornellà, Sant Boi i El Prat) i va arribar fins a la platja d’El Prat. Allà, es va realitzar un concert amb l’objectiu de celebrar la no instal·lació d’Eurovegas a Catalunya. Durant la jornada, el coordinador nacional de JEV Pau Planelles, va destacar que “el fet que el major complex del totxo, les màfies i la ludopatia no vingui a Catalunya és una victòria política d’Aturem Eurovegas com a plataforma aglutinadora de resistències i alternatives de la societat civil organitzada”. Anna Martín Cuello, regidora de Joventut d’El Prat de Llobregat i membre de l’equip coordinador nacional de JEV, va considerar també com una victòria la no instal·lació d’Eurovegas a Catalunya i va afegir que “cal continuar la lluita per protegir dels especuladors aquest pulmó verd i alimentari que és el Parc Agrari i el Delta del Llobregat”. Joves d’Esquerra Verda, que forma part d’Aturem Eurovegas des dels seus inicis ara fa més de 6 mesos, referma el seu compromís en seguir lluitant per la defensa del territori i fer front a projectes que, com Eurovegas, són aberracions econòmiques, socials, ambientals i democràtiques i suposen un aprofundiment en el model de la crisi.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *