Nosaltres parim, nosaltres decidim!

En el Dia internacional per la despenalització de l’avortament, Joves d’Esquerra Verda i sota el lema “Nosaltres parim, nosaltres decidim! “, Joves d’Esquerra Verda surt al carrer un cop més a defensar els drets sexuals de les dones i, sobretot, el dret a decidir sobre el propi cos. La responsable de Dona Jove i Gènere de Joves d’Esquerra Verda, Judit Terés, ha expressat la preocupació i alhora indignació que han generat en el sí de l’organització feminista les darreres mesures anunciades pel ministre de justícia, Alberto Ruiz Gallardón. La coordinació nacional de l’organització política juvenil, Anna Rovira i Pau Planelles, han advertit que “si aquestes mesures tiren endavant es posaran en perill els avenços aconseguits durant les darreres dècades i que per això Joves d’Esquerra Verda sortirà al carrer tantes vegades com sigui necessari per dir no a aquesta reforma de la llei de l’avortament perquè si no podem decidir no podrem ser lliures”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *