JEV-Barcelona realitza la seva XI assemblea

Joves d’Esquerra Verda de Barcelona va celebrar el passat dissabte, malgrat el clima pre-electoral que viu el país, la seva XI assemblea, tal com estava previst des d’abans de l’estiu. Gerard Sentís, que ha estat coordinador els darrers dos anys, i Carla Vidal van ser escollits per l’assemblea com a nova co-coordinació de l’agrupació local. L’assemblea va servir també per a discutir i aprovar diversos documents després del procés d’elaboració i debat dels darrers mesos. En primer lloc, es va aprovar un document organitzatiu, que junt amb la renovació de la carta de funcionament de l’agrupació de Barcelona de l’organització juvenil, té com a objectius principals enfortir l’agrupació i adaptar-la a una nova cultura política, amb un funcionament més horitzontal i una major connexió amb els moviments socials de la ciutat. En segon lloc, es va aprovar un document polític que discuteix els elements bàsics de la fiscalitat a capital catalana com una de les principals alternatives a les retallades que estan portant a terme els governs de dretes, tant a la ciutat com a Catalunya i a Espanya. Finalment, es van aprovar dues resolucions: la primera denuncia com les polítiques del govern de Trias afecten de manera especialment negativa al jovent de la ciutat, mentre que la segona tracta la problemàtica del treball sexual i denuncia la criminalització que se n’està fent per part de la dreta barcelonina, amb l’enduriment de l'”ordenança del civisme”. L’assemblea va comptar també amb la participació de la regidora jove de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, el president del grup municipal de ICV-EUiA a l’Ajuntament, Ricard Gomà, i el coordinador nacional de JEV, Pau Planelles.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *