JEV homenatja el president Lluís Companys

Joves d’Esquerra Verda ha participat aquest matí a l’ofrena floral d’homenatge al president Lluís Companys, assassinat fa 72 anys. L’acte ha tingut lloc davant la seva tomba, al Fossar de la Pedrera del cementiri de Montjuïc de Barcelona, i ha comptat amb una delegació de Joves d’Esquerra Verda encapçalada per Pau Planelles i Anna Rovira, la coordinació nacional de l’organització. Pau Planelles, candidat jove a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre, ha declarat que “Lluís Companys representa que l’avanç de Catalunya en termes nacionals no es pot deslligar dels drets i la justícia social”. Planelles també ha recordat que “encara no s’ha anul·lat el judici a Lluís Companys, igual que tants d’altres que es van fer durant la guerra i la dictadura, i ha posat de manifest que ens queda molt de camí per recórrer en el camp de la recuperació de la memòria democràtica”. Joves d’Esquerra Verda participa anualment a aquest homenatge, així com en altres actes de recuperació de la memòria històrica que es fan arreu del país. “La nostra organització no deixarà de lluitar fins que es recuperi la dignitat de totes aquelles persones a qui se’ls hi va robar fa dècades”, ha conclòs Planelles.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *