JEV assisteix a la concentració de suport a l’Estelle

Joves d’Esquerra Verda juvenil ha donat suport aquest migdia a la tripulació de l’Estelle, un dels vaixells de la III Flota per la Llibertat, en la concentració que s’ha fet avui dissabte 20 d’octubre davant la delegació del govern. Aquesta matinada l’exèrcit israelià ha interceptat el veler en aigües internacionals, ha detingut a la tripulació i ha remolcat el vaixell fins al port d’Ashdod, al sud de l’Estat d’Israel. Així doncs, els milers de quilos d’ajuda humanitària que transportava l’Estelle no podran arribar al seu destí, la Franja de Gaza. El silenci i la complicitat que demostra la comunitat internacional davant aquests fets demostra que la causa palestina, l’alliberament d’una població sota domini i control total i absolut de l’Estat d’Israel, on la vulneració de drets humans és present al llarg del territori palestí, no és una prioritat. Joves d’Esquerra Verda dóna un suport total a la tripulació de l’Estelle, així com a la població palestina, i espera que la comunitat internacional actuï i alliberi als i les activistes detingudes i permeti fer arribar l’ajuda humanitària que alleugerirà el bloqueig que viu Palestina a decisió d’Israel.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.