JEV comparteix el lema “Catalonia is not CiU” a través de les xarxes socials

Joves d’Esquerra Verda va llançar la setmana passada de forma anònima una plataforma oberta a les xarxes socials sota el lema “Catalonia is not CiU”, la qual es composa d’una pàgina al Facebook, un perfil al Twitter, un altre a Google+ el webhttp://catalnoiaisnotciu.cat. L’àmplia resposta que la campanya ha rebut els darrers dies ha portat la jove esquerra verda nacional a fer pública l’autoria de la idea amb l’objectiu que tothom se la pugui fer seva sense sigles ni apropiacions exclusives. En aquest sentit, la coalició ICV-EUiA ha anunciat aquest diumenge que assumeix el “Catalonia is not CiU” com a lema de precampanya de cara a les eleccions del 25 de novembre, sumant-se així a d’altres organitzacions que ja l’han utilitzat. Segons JEV, aquesta idea s’està desenvolupant sota dos principis. En primer lloc, el de fer un front comú d’esquerres contra les polítiques de retallades i d’apropiació del país de CiU com a primer pas per impulsar des de les institucions les alternatives que ja existeixen al carrer. I, en segon lloc, per canviar les formes de fer política compartint coneixement i deslligant-les de sigles per arribar a més gent. Per tot plegat, JEV es posa a disposició de totes les organitzacions i persones que vulguin fer seu el “Catalonia is not CiU”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *