Feines i serveis socials per a tothom! El feixisme no és la solució!

Ahir dissabte una delegació de Joves d’Esquerra Verda va assistir a la concentració convocada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) a plaça Urquinaona sota el lema “Feines i serveis socials per a tothom! El feixisme no és la solució!”. El motiu de l’acte era denunciar la campanya promoguda per la ultradreta de Plataforma per Catalunya, on es demanava que no es contractessin persones d’origen estranger en empreses de telefonia. L’acte va compar amb la presència d’un membre del comitè d’empresa de Telefònica que va mostrar el seu rebuig a les propostes racistes i va reivindicar que l’accés treball sigui per a tothom i que les propostes feixistes no representen, en absolut, una solució a la crisi. David Karvala, portaveu d’UCFR, va fer un repàs a la situació de l’extrema dreta europea, fent esment a com han augmentat les violentes agressions racistes a Grècia després de que el partit neonazi Alba Daurada aconseguís entrar a les institucions. El responsable de immigració de JEV i activista d’UCFR, Roger Molinas, va alertar també de la possibilitat de que per primer cop a la història una formació obertament racista i d’extrema dreta pugui obtenir representació al Parlament de Catalunya el proper 25 de novembre, i ha animat a participar als diversos actes i convocatòries anti-racistes per tal d’evitar que això succeeixi.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *