Pau Planelles intensifica l’activitat a les portes de la campanya electoral

Pau Planelles Oliva, candidat número 13 a la llista d’ICV-EUiA per Barcelona a les eleccions al Parlament i coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda, ha participat aquesta setmana en dos debats com a representant de l’organització juvenil aquesta setmana, el primer organitzat per l’Associació d’advocats joves al Col·legi d’Advocats i el segon a la Universitat Autònoma de Barcelona organitzat pel Col·lectiu d’Estudiants Independentistes. En ambdós casos, Pau Planelles ha destacat el fracàs de les polítiques de retallades que ha dut a terme el govern de CiU i ha plantejat que “l’alternativa està al carrer” i que passa per incrementar els ingressos i aturar les retallades de drets socials, que l’únic que causen és més pobresa i més desigualtat social. Ha fet, a més, especial èmfasi a la precària situació del jovent de Catalunya ja que pateixen una elevada taxa d’atur i no tenen perspectives de futur. Planelles també ha destacat que els i les joves necessitem, més que altres col·lectius, una altra sortida de la crisi”. Per altra banda, el coordinador nacional de JEV ha defensat el dret a decidir per donar sortida a les aspiracions nacionals de Catalunya, la democràcia i el dret a l’autodeterminació, i ha proposat la convocatòria d’un referèndum en la propera legislatura. Pau Planelles, a més, ha participat a diversos actes durant la setmana. En són alguns exemples l’organitzat per ICV el dilluns a la tarda sobre la privatització d’ATLL i polítiques públiques d’aigua. En els propers dies, tant ell com la resta de candidats i candidates joves de la coalició continuaran participant a debats i actes on portaran la veu del jovent en aquests espais.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *