JEV i AJ inicien la campanya a la UPF amb Alberto Garzón

Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove, la joventut d’ICV-EUiA, han iniciat aquest matí la campanya electoral a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència del diputat d’IU-Màlaga i membre de l’Esquerra Plural, Alberto Garzón, qui ha explicat els motius que ens han dut a aquesta crisi i els mecanismes de creixement econòmic vinculats al deute estatal. Ha recordat que la major part del deute de l’Estat espanyol és degut a la banca i les grans empreses, i que aquest “és inevitable i imprescindible en el sistema capitalista”. Per la seva banda el coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda i candidat jove d’ICV-EUiA, Pau Planelles, ha criticat “les polítiques de CiU dels darrers dos anys: una dreta profundament anti-joves que no vol que treballem, estudiem ni protestem”. “Hem estat dos anys al carrer i CiU no ha escoltat el clam social que hi ha hagut a Catalunya”, ha denunciat Planelles. Finalment, ha intervingut la candidata número 8 d’ICV-EUiA per Barcelona i coordinadora nacional d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, Lorena Vicioso, que ha començat la seva intervenció recordant que ara estem en campanya, però que “alguns mai no hem deixat d’estar al carrer”. Les polítiques de CiU, ha dit la candidata jove, “només han servit per destruir ocupació i precaritzar els i les joves”. La joventut d’ICV-EUiA inicia així una campanya que durà arreu del territori català el clam per un país més just i més lliure durant els propers 15 dies. “El primer repte és que la vaga general del dia 14 sigui un èxit”, ha comentat Pau Planelles. Les dues organitzacions s’han compromès a lluitar per tal que dimecres vinent “s’aturi el sud d’Europa”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *