JEV es manifesta en defensa de la sanitat pública

Joves d’Esquerra Verda ha participat aquest matí a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret a la Salut a Barcelona. La delegació de l’organització juvenil estava encapçalada per Pau Planelles Oliva, candidat jove d’ICV-EUiA a les eleccions del Parlament de Catalunya, qui ha declarat que “cal continuar mobilitzant-se per defensar la sanitat pública i el dret a la salut que CiU i PP volen eliminar” i per això ha cridat a la participació a la vaga general del proper 14 de novembre. Per a Pau Planelles, “la vaga ha de ser un èxit perquè és el moment de plantar-se i que el sud d’Europa digui no a les polítiques d’austeritat que se li imposen”. Per altra banda, Planelles ha considerat que les eleccions del 25 de novembre són un altre moment on, des de Catalunya, cal dir prou a les retallades del govern d’Artur Mas i que cal votar l’alternativa a l’austeritat salvatge, que és la coalició ICV-EUiA, qui, a més de ser l’única oposició al Parlament durant l’última legislatura, representa l’alternativa real a CiU. Finalment, Pau Planelles ha declarat que Joves d’Esquerra Verda continuarà formant part de les diferents mobilitzacions i plataformes en defensa dels serveis públics i dels drets socials, tal i com ha estat fent els últims dos anys.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *