La campanya de JEV i AJ arriba a Blanes

Mitja dotzena de Joves d’Esquerra Verda van fer una repartida ahir a la tarda al centre de Blanes, on van exposar les propostes dels més joves de la coalició ICV-EUiA a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 25N. Entre les propostes més destacades, les que afecten més sensiblement els joves, com són la precarietat laboral i l’alt índex d’atur, la dificultat de l’accés a l’habitatge i la falta d’habitatge de lloguer públic, la lluita per retornar a l’avortament lliure i gratuït… Tanmateix, proposen d’altres mesures com la lluita i enfrontament contra la “troika” i les mesures d’austeritat que imposa Europa, així com derogar l’apujada de taxes del 66% a les universitats i la taxa a la FP. Organitzen un concert per presentar els candidats joves A la nit, a la sala de concerts del centre juvenil de Blanes l’Espai Morralla, es va organitzar un concert per part dels joves blanencs de Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove. Emmarcat en la reivindicació de l’oci alternatiu i promoció dels grups locals, van tocar els grups Atopic Band i Skarxofa Roja, també amb lletres reivindicatives per “la lluita contra la dreta” i “pel futur dels joves”. Entre els dos concerts, es van presentar el candidat i candidata jove de la coalició, com són en Pau Planelles, per Joves d’Esquerra Verda, i Lorena Vicioso, per Alternativa Jove. Els dos van ser acompanyats pel jove regidor d’ICV de Blanes, Víctor Catalan, també candidat jove per ICV-EUiA Gironai per Joan Luengo, regidor a l’Ajuntament de Banyoles i també candidat a les llistes per Girona de la coalició d’esquerres.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *