JEV-Vallès Oriental celebra la seva 1a assemblea comarcal

El passat dissabte 20 d’octubre Joves d’Esquerra Verda del Vallès Oriental va celebrar a Montmeló la seva 1a Assemblea Comarcal. Una quinzena de joves van debatre els documents sobre les noves formes d’organitzar-se i les diverses estratègies a seguir per als propers dos anys, i també van votar el nou coordinador comarcal, Marc Collado. Collado, va recalcar que “les idees i la lluita no viuen sense organització, i que Joves d’Esquerra Verda volem organitzar al Vallès Oriental als joves que diuen prou a les polítiques injustes de CiU i del PP, als i les joves compromesos per un futur digne des de l’esquerra, l’ecologia i la llibertat’. En referència a les eleccions del 25-N, Collado va dir que “això és una guerra contra 2 anys d’un govern de CiU que ha empitjorat la vida dels treballadors i treballadores d’aquest país, contra 2 anys de retallades antisocials i de destrucció de l’Estat del Benestar. Si volem tenir un futur amb dignitat hem d’aturar-los, al carrer, a la vaga general del 14-N i a les urnes el 25-N’. Es va triar el nou Equip Coordinador Comarcal, format per Marc Collado, Anna Meca i Pol Fornés.A l’assemblea comarcal també va assistir-hi el president comarcal d’ICV Jordi Manils, que els va encoratjar a seguir treballant per organitzar la joventut al Vallès Oriental.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *