JEV denuncia que Ros i Mas són “dues cares de la mateixa moneda”

Avui, 22 de novembre, Sara Vilà, acompanyada d’un grup dels Joves d’Esquerra verda encapçalats per Pau Planelles han fet una roda de premsa davant la seu del PSC a Lleida a on han estat identificats per la policia de forma arbitrària. La cap de llista d’ICV-EUIA per Lleida, Sara Vilà, ha demanat que “el vot d’esquerres es concentri a l’única formació que, fins ara, ha defensat els drets socials per damunt dels interessos de la banca i les grans fortunes”, ha afegit que “el PSC ha deixat de representar l’esquerra catalana i s’ha convertit en un partit més que retalla i aplica mesures neoliberals”. Ha denunciat el fet de que la policia hagi identificat els joves que portaven dues monedes de paper amb la cara d’àngel Ros i Artur Mas amb la inscripció “dues cares de la mateixa moneda neoliberal”, i ha carregat contra la repressió que es viu a dia d’avui a Catalunya i, especialment a les terres de Lleida. Per la seva banda, el coordinador nacional de JEV, Pau Planelles, ha titllat de “caciquistes” les conductes, tant d’àngel Ros com de Felip Puig. Ha dit que “estan al mateix nivell, no podem permetre que continuïn utilitzant les forces de seguretat a favor dels seus propis interessos, reprimint la veu del poble, especialment de la gent jove”, ha afegit que “els joves de les terres de Lleida han de tenir clar qui els pot representar al parlament, qui pot ser la veu d’aquests moviments socials que s’estan veient reprimits pel govern de CiU, hem de ser forts al Parlament per barrar el pas a les polítiques neoliberals i repressives que ofeguen cada cop més els joves de Catalunya”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.