JEV denuncia totes les formes de violència masclista

Des de Gènere i Dona Jove i també des de Joves d’Esquerra Verda no vam voler que una data tant important en l’agenda feminista com és el 25-N quedés eclipsada pels comicicis electorals, és per això que aquest any hem continuat amb la nostra activitat habitual i hem editat el nostre calendari anual en reivindicació del Dia Internacional contra la violència de gènere que ahir mateix es va publicar a la nostra web. Sota el lema “Que ells decideixin també és violència masclista!” la sectorial de Gènere ha editat aquest any un calendari que vol remarcar la injustícia que representa que polítics com Gallardón o personatges de l’Església tinguin potestat per a influir o decidir sobre les decisions i el cos de les dones. Tot i no poder participar de reivindicacions al carrer per trobar-se postposades en la majoria de casos a dia d’avui, ahir les persones d’ICV-EUiA vam lluir un llacet violeta a l’hora d’anar a votar per posar de manifest la nostra reivindicació i la nostra lluita any rere any, i dia rere dia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *