“L’alternativa d’esquerres és possible i necessària”

Joves d’Esquerra Verda celebra els resultats electorals de la coalició ICV-EUiA de les eleccions al Parlament del passat diumenge i evidencia que “aturar la dreta era possible”. L’organització juvenil va valorar ahir al vespre la campanya electoral feta juntament amb Alternativa Jove i els resultats d’unes eleccions que “alguns volien presentar com a plebiscitàries”. “El que està clar és que ara més que mai Catalonia is not CIU”, va sentenciar el coordinador nacional de JEV i candidat jove, Pau Planelles. “La feina del jovent d’ICV-EUiA ha estat determinant pels magnífics resultats de la coalició -els millors de la seva història- i per provocar la reducció de vots a la dreta catalana”, ha continuat. Per la seva banda, Anna Rovira, coordinadora nacional de JEV, ha recordat que “és més necessari que mai que les esquerres d’aquest país s’uneixin contra les polítiques d’austeritat i ofegament de les classes populars”. Rovira ha recordat que “en la campanya electoral el jovent de la coalició ha posat sobre la taula les alternatives per sortir de la crisi i ha denunciat que les retallades no ens han tret del pou”. “Cal construir des d’avui mateix un bloc social i polític d’oposició a la dreta catalana, espanyola i europea. A Grècia van estar a punt de capgirar la situació anant plegats”, ha sentenciat. L’organització juvenil celebra també l’èxit de la vaga general del passat 14 de novembre i que les mobilitzacions massives dels darrers dos anys hagin tingut resposta a les urnes. “No defallirem fins aturar aquestes polítiques” ha conclòs Rovira.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *