“Això sí que no. Si ens retalleu, desapareixem”

Una delegació de Joves d’Esquerra Verda encapçalada per la coordinadora nacional, Anna Rovira, ha participat a la concentració, convocada per DINCAT i altres entitats del sector, amb el lema “Això sí que no. Si ens retalleu, desapareixem” per denunciar les retallades que pateixen les entitats d’atenció a les persones amb discapacitat. A la concentració s’ha llegit un manifest i un grup de teatre ha fet una petita representació en defensa del dret de les persones discapacitades a tenir educació, treball, lleure, esport, vida familiar… Per altra banda, el col·lectiu ha denunciat el que representen les retallades amb un video on posen de relleu que sense el suport econòmic, no poden viure en inclusió i desapareixen: http://www.youtube.com/watch?v=NbyRxJPo6Qc Anna Rovira ha declarat que aquestes retallades “afecten greument la vida de les persones amb discapacitat, ja que dificulten el desenvolupament del seu projecte de vida i la seva l’equiparació a la resta de la ciutadania en drets i igualtat d’oportunitats”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *