JEV i AJ defensen el dret a decidir-ho tot a la Porxada de Granollers

El 18 de novembre Joves d’Esquerra Verda del Vallès Oriental, juntament amb Alternativa Jove, va sortir a la Plaça de la Porxada de Granollers a defensar el dret a decidir-ho tot. Sota la consigna “… i tu, què vols decidir?”, es va plantar una urna durant tota la tarda, on els granollerins i les granollerines van escriure en paperetes una clara aposta per decidir una Catalunya lliure de retallades, de desnonaments i d’injustícia social. L’acció a la Porxada va comptar amb la presència d’Anna Rovira, co-coordinadora de Joves d’Esquerra Verda, i de Jordi Manils, president d’ICV del Vallès Oriental. El coordinador comarcal de JEV, Marc Collado, va fer èmfasi en que “cal aturar l’apropiació del país per part de Convergència i Unió. Avui hem sortit a la Porxada malgrat la pluja per defensar una alternativa al dret a decidir limitat i curt de mires de CiU, proposant un dret a decidir que trenqui amb la democràcia limitada i avanci cap a que els ciutadans i les ciutadanes puguin votar més enllà de cada 4 anys, i tinguin tot el dret a decidir no tan sols la forma d’Estat sota la qual volen viure sinó també les polítiques socials que els afecten”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *