Joves d’Esquerra Verda denuncia la nova reforma educativa de Wert

En molts sentits aquest esborrany de llei recorda a la política educativa franquista: control doctrinal de l’educació, recentralització, minorització de llengües… JEV considera especialment greu l’atac contra el model d’immersió lingüística, un model que s’ha demostrat d’èxit i que ha contribuït fortament a la cohesió social de Catalunya. Anna Rovira, coordinadora nacional de JEV, ha declarat que “aquesta reforma el que pretén és carregarse l’immersió linguística i la convivència, és inadmisible”. Per aquests motius JEV anima a tota la societat a participar en les diverses concentracions i accions de protesta que s’estan reproduint per tot el territori per tal d’aturar aquest esborrany de llei i mobilitzar-nos en defensa de la nostra escola, i se suma a les veus que demanen la dimissió o cessament del ministre Wert.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *