JEV participa en el primer “Encuentro político” de la Red Equo Joven

L’organització juvenil ecologista ha aprovat a Madrid els seus estatuts i la seva primera ponència política després de dos dies de treball intens en els que els membres de la RQJ han posat sobre la taula el seu model organitzatiu i el projecte de transformació de la societat per la que volen treballar. En aquesta trobada, que ha tingut lloc el passat cap de setmana del 8 al 9 de desembre, la RQJ ha posat de manifest la necessitat d’impulsar una organització que treballi per superar la crisi capitalista desde l’ecologisme i l’esquerra així com que aquesta nova organització tingui com a pilar fonamental la democràcia interna i el treball conjunt amb els moviments socials. A més, la Red ha aprovat una resolució en la que l’organització es compromet a defensar la necessitat de iniciar un procés constituent que tingui com a resultat una nova Constitució que doni resposta als nous problemes que afronta la societat i que contempli la realitat plurinacional de l’Estat i el dret a l’autodeterminació dels pobles. La delegació de Joves d’Esquerra Verda ha pogut compartir amb els membres de la RQJ vinguts d’arreu de l’Estat la seva experiència organitzativa i posar en relleu la importància del debat intern i el diàleg entre organitzacions juvenils per aconseguir transformar la societat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *