JEV surt en defensa del model d’escola catalana

Quan es va anunciar, Joves d’Esquerra Verda ja va denunciar el projecte de reforma de llei perquè el considerava un atemptat al català i a l’escola pública, i una acció recentralitzant i elitista. Ahir, l’organització política juvenil es va sumar a les concentracions convocades per Som Escola arreu del territori de Catalunya per mostrar el seu rebuig a l’atac al català a l’escola com a llengua vehicular. A Barcelona, una delegació de JEV encapçalada per la Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, ha participat de la gran concentració a Plaça Sant Jaume. Pau Planelles ha declarat que “aquesta reforma de la llei educativa és inadmisible i cal sortir al carrer per defensar l’escola pública i en català”. Per això, i tal i com ha explicat Anna Rovira, el dijous Joves d’Esquerra Verda també serà al carrer amb el MUCE, ja que aquest esborrany no només ataca el català com a llengua vehicular, sinó que també és un perill per l’escola pública.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.