JEV de Sant Boi renova la seva coordinació local

Després d’una reunió local, el passat 3 de desembre, Joves d’Esquerra Verda Sant Boi va aprovar per unanimitat la nova coordinació de l’agrupació local. Daniel Martínez deixa el càrrec per passar a militar a ICV Sant Boi i agafa el relleu Julià Gotzens, qui formarà coordinació conjuntament amb Aida Oliver. En paraules de l’excoordinador, “la incorporació del Julià, juntament amb l’Aida, manté el criteri de paritat i permet donar un llarg i bon recorregut a aquesta coordinació, ja que comptem amb dos persones molt joves però amb una gran capacitat per dur a terme els projectes i reptes que a JEV Sant Boi portem desenvolupant al llarg d’aquests anys”. Des de la nova coordinació es vol donar continuïtat a les activitats que es venen fent i que estan donant bons resultats, així com prioritzar la presència en els àmbits on es mouen els joves. “Treballarem conjuntament amb instituts, casals i associacions de joves per tal d’apropar la política al teixit juvenil de la ciutat”, comenta el nou coordinador.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *