Aquestes festes no regalis consumisme

Joves d’Esquerra Verda ha presentat avui la tradicional campanya nadalenca amb una acció directa al carrer Portal de l’àngel de Barcelona amb la diputada d’ICV-EUiA Dolors Camats per denunciar el consumisme que marca anualment les celebracions de les festes de Nadal. Sota el nom “Aquestes festes no regalis consumisme”, l’acció ha consistit en la repartida de vals de regal per productes culturals, solidaris o fins i tot temps per passejar, entre d’altres. Pau Planelles, coordinador nacional de l’organització juvenil, ha remarcat que “cal denunciar que darrera de la crisi també hi ha les grans empreses multinacionals que pressionen als governs perquè aprovin lleis que els són favorables, com ara amb la reforma laboral que precaritza la vida laboral dels i les joves”. Per altra banda, Anna Rovira, coordinadora nacional de Joves d’Esquerra Verda, ha afegit que “amb aquesta acció volem mostrar que hi ha alternatives per celebrar les festes de Nadal d’una manera més justa i solidària, regalant cultura, temps, productes de proximitat, solidaris…”. Rovira ha anunciat que aquesta acció es durà a terme arreu de Catalunya durant els propers dies.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *