JEV emplaça Ana Botella a suprimir les joventuts del seu partit

Joves d’Esquerra Verda ha respòs avui l’alcadessa de Madrid, Ana Botella (PP), sobre les polèmiques declaracions en què ahir demanava “suprimir les noves generacions dels partits perquè la gent amb 16, 17 o 18 anys ha d’estar treballant, estudiant o formant-se”. La Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, ha demanat a la dirigent neoliberal que “si el problema que té és amb les Nuevas Generaciones del seu partit perquè només aspiren a acumular càrrecs institucionals, la convidem que es limiti a eliminar-les”. Planelles ha afegit que “JEV apostem per un model d’associació juvenil política que permet la socialització i la formació de la gent jove d’esquerres, ecologista i feminista a Catalunya per tal de contribuir a una societat més justa”, la qual posi fre als privilegis de banquers corruptes, polítics mentiders i rics en pro de l’interès de la majoria de la ciutadania. Rovira ha volgut destacar que també hi ha el model de joventut política “de col·locació”, per la qual cosa “cal refermar que estar en primera línia política ha de ser una tasca temporal per vocació i no pas cap professionalització ni modus vivendi”. Els màxims responsables de la jove esquerra verda nacional també han volgut remarcar que “davant dels casos de corrupció de PP, PSOE i CIU, volem recuperar la política en majúscules per decidir democràticament i amb llibertat sobre les nostres vides”. Tant Planelles com Rovira han afegit que “no s’hi val a aparèixer en campanya com a referent juvenil de res ni ningú si dia a dia no es combaten les polítiques econòmiques neoliberals amb alternatives com la banca ètica, l’energia renovable o les cooperatives de consum o cultura”. En cas que Botella no rectifiqui, JEV no descarta emprendre alguna acció directa per fer-li arribar “la realitat de precarietat vital i atur laboral enfront de la gent que, com ella, viu a un altre planeta”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *