JEV participa a la Jornada internacional antifeixista en solidaritat amb Grècia

Una delegació de la formació juvenil ha participat aquest dissabte per la tarda a la concentració convocada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) davant la Oficina del Parlament Europeu, on s’han reunit unes dues centes persones en solidaritat amb les mobilitzacions realitzades a Grècia en contra de l’auge del partit obertament neonazi Alba Daurada. L’acte ha esdevingut una afirmació de la unitat en la diversitat política davant la ultradreta, on diputats de tots els partits progressistes amb representació al Parlament , com Marta Ribas d’ICV-EUiA, han posat de manifest la importància de la unitat d’acció, deixant de banda les diferències en altres temes, per evitar que els formacions xenòfobes arriben a suposar un perill com a Grècia. El responsable d’Immigració de JEV i activista d’UCFR, Roger Molinas, s’ha felicitat de com a Catalunya s’ha aconseguit frenar l’entrada al Parlament de PxC a les passades eleccions gràcies al treball dels moviments socials antiracistes, però ha advertit que ara ens trobem amb la presència de perillosos grups violents als carrers, com fa poc va succeir recentment al barri barceloní del Raval, així com el Casal Tramuntana al Clot que encara resta obert. Altres actes i concentracions s’han realitzat també a Osona, Manresa o la Garriga, així com en altres indrets d’Europa com Londres o Dublín.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *