Es convoca la quarta edició del Premi Carme Casas

El Premi Carme Cases va néixer amb la voluntat de reconèixer al tasca d’investigació que fan els alumnes de batxillerat amb els treballs de recerca en els camps de la memòria històrica, l’ecologia, la participació i la democràcia, la cooperació… Porta el nom de Carme Cases per contribuir en el reconeixement i memòria d’una lluitadora antifranquista per la llibertat i la democràcia, membre del PSUC, una dona que simbolitza tota una generació de lluitadores i lluitadors i a qui devem molt com a societat. Els treballs han d’estar escrits en català, es podran presentar la seu de la Fundació Nous Horitzons fins el dia 30 d’abril del 2013 i el treball premiat es donarà a conèixer a finals de juny del mateix any. El premi consisteix en 500 euros per l’alumne, 500 pel centre per material escolar i la publicació del treball i el jurat valorarà l’originalitat de la recerca i la temàtica, entre d’altres aspectes formals, així com l’interès de la publicació del treball. Finalment, el premi al treball guanyador de la III edició, “El moviment 15M a Sabadell” de Diana Rodríguez de l’IES Pau Vila, serà atorgat abans de l’estiu en un acte a la ciutat de Sabadell. Podeu consultar el tríptic amb les bases del premi Aqui

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *