JEV celebra el primer Consell Nacional del 2013

Joves d’Esquerra Verda va reunir el passat dissabte el seu consell nacional, el màxim òrgan de decisió entre assemblees que es convoca amb una periodicitat d’aproximadament dos mesos. Aquest, va tenir lloc a la seu nacional d’ICV a Barcelona i va servir per donar el tret de sortida al 2013. El Consell Nacional de l’organització va destacar especialment la greu situació d’atur que viuen els i les joves de Catalunya, i va acordar tirar endavant un grup de treball contra l’atur juvenil dins de l’organització per a nodrir-nos d’arguments, alternatives a les polítiques de la dreta i poder tenir un recull de propostes i bones pràctiques que contribueixin a solucionar aquesta xacra que expulsa tants i tantes joves del nostre país. Per altra banda, s’han destacat també els casos de corrupció que esquitxen el sistema democràtic català i espanyol, i s’ha posat èmfasi en què la lluita de l’organització contra la corrupció ha de ser un eix important de la seva activitat. Per altra banda, el Consell Nacional ha aprovat obrir un procés d’obertura de la seu nacional amb la intenció de convertir-la punt de trobada per a persones i entitats interessades en debatre temes d’actualitat o participar d’activitats culturals. En aquest sentit, la Coordinació Nacional ha celebrat que el proper divendres tingui lloc la primera d’aquestes àgores-debat, que consistirà en el visionat d’un documental sobre Manuel Vázquez Montalbán, “Calidoscopi Montalbán”, i un col·loqui amb Jordi Gràcia, professor de literatura espanyola de la UB. A més, s’ha aprovat també la realització de la segona enquesta sobre l’estat de la participació a l’organització, per avaluar l’evolució de les persones adherides a Joves d’Esquerra Verda des de la darrera enquesta, que es va fer, aproximadament, fa un any. Finalment, el Consell Nacional ha donat el tret de sortida al Premi Carme Casas per a treballs de recerca i ha celebrat que Joves d’Esquerra Verda sigui ja una entitat sòcia de Fiare.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *