Joves d’Esquerra Verda participa en la 5a Àgora Jove del CNJC

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) agrupa entitats juvenils i consells locals de tot Catalunya, i té com a funció principal la interlocució amb les administracions públiques en matèria de joventut, a més de la coordinació de l’associacionisme juvenil i de fomentar l’organització entre el jovent. L’àgora Jove pretén articular un nou model de participació i treball en xarxa de les entitats que serveixi per avançar en la creació de discurs entorn a diferents àmbits de la realitat juvenil actual. La temàtica d’aquesta àgora Jove, escollida per les mateixes entitats, ha estat sobre el funcionament del mateix Consell, amb el lema “Participació i presa de decisions al CNJC”. Durant tot el cap de setmana, des de Vic s’ha parlat de les relacions que han de tenir les entitats amb el CNJC, de quin paper ha de tenir el CNJC i de com s’ha de crear el discurs d’aquest, la postura que ha d’adoptar davant l’Administració, quina dinamització de les formes de treball hi ha d’haver internament, i també s’ha comentat la visibilitat que té i que hauria de tenir entre la societat i el jovent. Des de Joves d’Esquerra Verda es valora molt positivament la participació en aquests espais, els quals són un punt de trobada entre diferents entitats juvenils de Catalunya i eix vertebrador per a la creació de discurs i posicionaments del CNJC com a representant del jovent associat de Catalunya. Les encarregades de representar-hi JEV han estat la responsable de Municipalisme i regidora de Joventut del Prat de Llobregat, Anna Martín Cuello, i la militant de JEV-Sants Alba Soriano, qui han destacat que el discurs de la col·lectivitat i els valors progressistes han estat sempre presents en el marc del moviment associatiu juvenil.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *