JEV participa a la concentració contra les agressions feixistes al Raval

Una delegació de JEV ha participat a la concentració realitzada aquest dimarts a la Plaça del Pedró al barri del Raval de Barcelona, convocada per Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), per tal de protestar contra les agressions violentes succeïdes el passat 7 de gener contra un jove de 14 anys en mans d’un grup de neonazis, degut al seu origen indi. A la concentració, amb un ampli seguiment de més de 400 persones, han pres la paraula representants de SOS Racisme, el Front per l’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) i l’Amical Mathausen que han considerat aquestaagressió no com un fet aïllat, sinó com una acció política ultradretana conseqüència de l’ascens de l’extrema dreta al nostre país i a la qual cal posar-hi fre. Els representants de UCFR del Raval també han posat de manifest en l’augment de pintades xenòfobes i en la captació de joves per part de cèl.lules neonazis al barri. El responsable d’Immigració de JEV, Roger Molinas, ha tornat a condemnar les agressions neonazis i ha demanat que s’actuï, tant des dels moviments socials com des de les institucions, per tal que aquestes no es tornin a repetir ni quedin impunes.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *