JEV celebra la pressió política de la PAH

La Coordinació Nacional de Joves d’Esquerra Verda va mostrar ahir la seva satisfacció per l’admissió a tràmit al Congrés dels Diputats de la ILP presentada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH). “Ahir vam viure una victòria de la societat civil i la mobilització social contra els poderosos, els interessos dels banquers enfront dels patiments de la ciutadania”, va declarar Pau Planelles, coordinador nacional, i “es va demostrar que la ciutadania organitzada pot plantar cara a la injustícia i pot donar la volta a la realitat”. Per altra banda, Anna Rovira, coordinadora nacional, va recordar que “la PAH ha guanyat una batalla fonamental, però encara queden molts tràmits i esculls” i aquest moviment “necessita de tot el nostre suport al carrer i a les institucions per poder aprovar les solucions al drama dels desnonaments i a la injustícia de la llei hipotecària que et deixa al carrer i t’endeuta de per vida”. En aquest sentit, Joves d’Esquerra Verda participarà activament de la manifestació convocada aquest dissabte dia 16 de febrer a Barcelona, així com a les mobilitzacions que convoqui la PAH per donar suport a la moratòria dels desnonaments, la dació en pagament retroactiva i el lloguer social, de la mateixa manera que ha estat participant en les accions per aturar desnonaments.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *