JEV celebra que es burli la censura al Congrés

Joves d’Esquerra Verda ha participat activament aquesta setmana de la campanya des de les xarxes socials #OpenDraghi, consistent a denunciar la censura que el president del Congrés dels Diputats, Jesús Posada, havia imposat durant la compareixença, dimarts, del president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi. Així, el PP havia decidit fer una sessió tancada i sense cap mena de registre, fins al punt que va col·locar inhibidors per evitar qualsevol possibilitat de senyal. Davant d’aquest despropòsit de tapar les vergonyes dels banquers enfront dels patimennts de la ciutadania, el grup de l’Esquerra Plural, del qual forma part ICV-EUiA, va enregistrar a través dels diputats Joan Coscubiela i Alberto Garzón (gràcies al suport d’un equip tècnic) diversos vídeos de la compareixença amb nivells d’interacció elevada amb la ciutadania i repercussió en els mitjans de comunicació tradicionals i digitals. Per veure els vídeos i més informació: http://www.icv-euia.cat/opendraghi.html

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *