Joves d’Esquerra Verda homenatja els afusellats del PSUC

Joves d’Esquerra Verda va participar ahir diumenge a l’homenatge als companys afusellats del PSUC. El 17 de febrer de l’any 1949 Joaquim Puig i Pidemunt, director de la revista Treball, Pere Valverde, àngel Carrero i Numen Mestre van ser immolats per la seva lluita per la llibertat en plena dictadura franquista. El 28 de febrer de tres anys abans van ser afusellats altres dirigents i companys del PSUC. Cada any Joves d’Esquerra Verda participa a l’homenatge que se’ls hi fa i que té lloc al Fossar de la Pedrera, al Cementiri de Montjuïc. La coordinadora nacional de l’organització juvenil, Anna Rovira, ha deixat clar el compromís de l’organització juvenil amb la recuperació de la memòria històrica i que “els que avui ens retallen drets i democràcia, són els mateixos que es volen carregar totes les polítiques i mesures de recuperació de la memòria històrica, menyspreant així la lluita, el compromís i les vides d’aquells que van lluitar per això que avui ens prenent”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *