JEV es manifesta pel dret a l’habitatge

Joves d’Esquerra Verda es va manifestar dissabte pel dret a l’habitatge i en contra del genocidi financer i els desnonaments al costat de la PAH i de moltes organitzacions i persones diverses. Una important delegació de l’organització juvenil encapçalada per la seva Coordinadora nacional, Anna Rovira, va manifestar-se de la Plaça Universitat a la seu del Partit Popular de Catalunya, al carrer Urgell de Barcelona. Rovira, qui va dir que “amb l’admissió a tràmit al Congrés de la ILP vam demostrar que podíem canviar les coses mitjançant la mobilització social i l’organització ciutadana” i que “des de JEV hem donat sempre suport a les reivindicacions, accions i mobilitzacions de la PAH”, va explicar que l’organització juvenil va col·laborar amb la difusió de la manifestació penjant cartells a diversos barris de Barcelona i altres ciutats del territori català. “Joves d’Esquerra Verda seguirà treballant activament per tal que la dació en pagament de caràcterretroactiu i el lloguer social siguin una realitat”, va continuar Rovira. “Cal aturar la voracitat de la banca i dels seus representants polítics al Congrés”, va concloure.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *