Ja és al carrer l’edició 104 de la revista Jovent

Aquesta setmana ha sortit al carrer el número 104 de la Revista Jovent, el tercer número que s’edita amb el nou format, i que se centra en la corrupció, tema al qual se li dedica l’article central. Per primera vegada la revista de Joves d’Esquerra Verda utilitza un tema com a pal de paller del número que a més de dedicar-hi les pàgines centrals també inclou un recull de dades sobre diversos casos que afecten a Catalunya i la resta de l’Estat i l’entrevista, que és a Victoria Anderica, coordinadora de campanyes d’Accés Info, sobre transparència. El Jovent 104 es presenta amb una portada contundent: “Rajoy Dimissió!” i #MocióCensuraPP. A més de les pàgines dedicades a la corrupció i la transparència, a aquesta edició hi ha també articles sobre l’aigua com a bé comú, fet per la Plataforma Aigua és Vida: el fracking, escrit per la Plataforma Aturem el Fracking; i sobre els deu anys de la invasió a l’Iraq que es commemoren enguany. A més també s’hi inclou un article sobre mesures d’acció positiva als consells de direcció de les empreses per tal d’assegurar una paritat real a aquests òrgans de direcció. Finalment, la secció “Resistències” està dedicada a la cooperativa d’energia verda Som Energia i la de Cultura, al teatre alternatiu, popular i transformador. Podeu llegir tots els articles a la pàgina web de la revista Jovent.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *