JEV participa a una repartida de xoriços contra la corrupció a Blanes

JEV ha participat a una repartida de xoriços contra la corrupció que ICV-EUiA ha organitzat aquest diumenge, un acte reivindicatiu al Passeig de Mar de Blanes que ha consistit amb una xoriçada popular en la que s’han repartit mil tapes de xoriços i vi en contra de la corrupció i d’una manera de fer política en la qual alguns pensen més en la seva butxaca que en el bé col·lectiu. Els casos de corrupció que recentment s’han destapat a la comarca de la Selva, però també els que afecten directament les cúpules dels diferents partits, estan evidenciant la crisi d’un sistema corrupte que ha utilitzat les estructures del país pel benefici propi. El cas Palau, Crespo, Turisme, Pallerols, Mercuri etc… són mostres de la impunitat amb què molts càrrecs actuen per finançar els partits o actuacions personals, en un context d’una justícia lenta i sense recursos que actua tard, i on els governs de PP PSOE no dubten en concedir insults. Des d’ICV-EUiA i des de JEV seguirem lluitant i treballant contra la corrupció, proposant mesures per evitar-la i denunciant la pràctica fraudulenta, com ja hem fet en aquests darrers 10 anys, encara que les propostes que hem presentat han sigut bloquejades tant pel parlament català com al Congrés de Diputats. CiU-PP-PSOE, i amb la complicitat d’ERC a vegades, han vetat propostes per millorar la transparència dels partits i reduïr els casos de corrupció. Seguim amb atenció els casos que darrerament sorgeixen, i seguim demanant la dimissió d’aquells càrrecs imputats amb greus acusacions judicials de malversació de fons públic, enriquiment, finançament ilegal, adjudicacions de contractes públics a dit, màfia russa i companyia.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.