JEV del Baix Llobregat renova la seva coordinació i prepara el seu Pla de Treball

JEV Baix Llobregat enceta aquesta nova etapa amb la celebració de la seva Assemblea Comarcal en la que s’ha fet balanç de l’estat en el que es troba l’organització i s’han traçat les línies a seguir per elaborar un Pla de Treball el pròxim diumenge dia 24 que guiarà l’activitat de la organització els propers mesos. Els i les militants han fet les seves aportacions a partir de la reflexió conjunta sobre la situació que viu la comarca esperant superar les debilitats organitzatives i consolidar les fortaleses. L’Assemblea també ha servit per dur a terme el relleu en la co-coordinació comarcal: Gerard Saborit i Candela López deixen la responsabilitat de la comarca després de dos anys treballant per enfortir la organització. El relleu al capdavant de JEV Baix l’agafen l’Anna Martín i el Cèsar Sierra. Un cop finalitzada l’Assemblea, s’ha obert un període d’aportacions a la xarxa perquè tothom pugui dir la seva en la elaboració del Pla de Treball que s’estructurarà en quatre blocs (organització interna, participació, comunicació i relacions amb ICV Baix Llobregat i JEV Nacional). Malgrat els moments de desafecció i desconfiança envers a la política que es donen avui en dia a la nostra societat, Joves d’Esquerra Verda – Baix Llobregat es troba en un bon moment organitzatiu degut al creixement constant d’afiliats i afiliades amb ganes de mobilitzar-se i d’organitzar-se per construir l’alternativa a les nostres localitats, tal i com han destacat els nous coordinadors de la comarca, César Sierra i Anna Martín.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *