Joan Herrera presenta la candidatura a la copresidència d’ICV al Consell Nacional de JEV

En el marc del Consell Nacional, Joan Herrera va presentar la candidatura que comparteix amb Dolors Camats a la copresidència d’ICV. Més enllà de valorar molt positivament l’adopció d’aquesta nova forma d’organització, el consell nacional de JEV va intercanviar impressions amb Joan Herrera sobre la ponència política de cara l’assemblea nacional d’ICV i sobre el model organitzatiu que ha d’adoptar aquest partit a partir de llavors. Per altra banda, a més de recordar i treballar el calendari de presentació i discussió d’esmenes, el Consell Nacional de l’organització juvenil va aprovar la delegació de Joves d’Esquerra Verda a l’Assemblea Nacional d’ICV, formada per una setantena de persones de la totalitat del territori català, a més dels i les membres del Consell Nacional d’ICV i altres persones delegades que formaran part de les delegacions territorials d’ICV. La Coordinació Nacional, Pau Planelles i Anna Rovira, ha valorat molt positivament l’intercanvi d’impressions de la militància de Joves d’Esquerra Verda amb Joan Herrera, així com la participació dels membres de l’organització juvenil al procés assembleari d’ICV.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *