JEV dóna suport a la PAH i a Ada Colau

Joves d’Esquerra Verda reafirma el seu suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) després de les acusacions que aquests últims dies ha fet la delegada del Govern del PP a Madrid, Cristina Cifuentes, equiparant la Plataforma amb ETA. JEV sempre ha donat suport a les reivindicacions, accions i mobilitzacions efectuades per la PAH, i hi ha estat present tot recolzant la lluita per la justícia social. “Celebrem que la por comenci a canviar de bàndol, perquè unes declaracions com les d’avui només demostren la força i repercussió que està tenint el moviment social”, ha afirmat Pau Planelles, qui, a més, ha recordat que “ens solidaritzem amb Ada Colau i seguirem lluitant per tal que la dació en pagament i el lloguer social es facin realitat”.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *