JEV organitza amb ICV la II Festa per la República a Sant Boi

Des d’ahir dijous i fins diumenge es celebra a Sant Boi la II Festa per a la República, per tal de commemorar l’aniversari de la proclamació de la II República, una data que representa el que fos un compromís amb la democràcia, solidaritat i fraternitat, valors que, avui més que mai, tenen plena vigència. Sense perdre de vista la importància del passat i la necessitat de la memòria històrica la festa posa aquest any l’accent en el futur per reivindicar la instauració d’una Tercera República. és en aquest sentit que des de Joves d’Esquerra Verda hem engegat l’Operació III República, de la qual es pot fer-ne difusió per les xarxes socials utilitzant el hashtag #Op3República amb la finalitat de recordar tot allò que va aportar la II República i els avenços que comportaria una tercera en el context actual. Joves d’Esquerra Verda i Iniciativa Sant Boi, amb col·laboració amb d’altres entitats, organitzen des d’activitats infantils i cercaviles fins a dinars populars o concerts per compartir amb veïns i veïnes una etapa de la nostra història i engegar-ne una de nova. A més a més al llarg dels dies que dura la Festa, mitjançant l’etiqueta #imatgesxlatercera tothom qui ho desitgi podrà participar a un concurs d’Instagram (podeu trobar les bases aquí) amb una fotografia que capti de forma original i genuïna la II Festa per la República.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *